Day 297 近在咫尺的小天堂 | 科林斯山区 Oρεινή Κορινθία

您好!

Καλώς ήρθατε!

欢迎来到”希游记朗读营“。

让我们静下

来学习希腊语。

在希游记之旅上你我结伴同行。

Πάμε!

版权声明

本文首发自微信公众账号:希游记朗读营

无需授权即可转载,但请自觉保留以上版权声明

这个有“科林斯的瑞士”之称的小天堂距离雅典如此之近。等到跨区旅行开放后,可以作为一个首选之地去体验一番

Αν πάτε Δυτικά από την Αθήνα, λίγο αφού περάσετε στην Πελοπόννησο βρίσκεται η περιοχή της ορεινής Κορινθίας. Από την Αθήνα απέχει περίπου 150 χιλιόμετρα και 2 ώρες με το αυτοκίνητο. Στο δρόμο σας θα περάσετε και κοντά από την Κόρινθο που είναι επίσης ωραίο μέρος για να σταματήσετε. Η ίδια η ορεινή Κορινθία είναι όμως πολύ καλός ορεινός προορισμός για το χειμώνα. Κάποιοι τη φωνάζουν και 'Κορινθιακή Ελβετία!'

从雅典往西行,经过伯罗奔尼撒半岛之后不久就是科林斯山区。距离雅典大约150公里,驾车大概2小时。途中会经过科林斯城市(🔗Day 164 世界上开凿最深的运河在哪?| 科林斯 Κόρινθος),这是个蛮不错的逗留点。科林斯山区本身是一个绝佳的冬季旅行目的地,它甚至被称为“科林斯的瑞士”!

Το κεντρικό χωριό είναι τα Τρίκαλα Κορινθίας. Είναι τρείς οικισμοί (Άνω, Μέσα και Κάτω Τρίκαλα), μοιρασμένοι από τα 900 εώς τα 1100 μέτρα υψόμετρο. Τα Άνω Τρίκαλα είναι τα πιο ψηλά, με τον πιο κρύο και καθαρό αέρα και με πολλές πηγές με κρύο νερό. Κοντά είναι και η Μονή του Αγίου Βλάσιου που αξίζει να την επισκεφτείτε. Στα Μέσα Τρίκαλα είναι τα πιο πολλά ξενοδοχεία, ενώ τα κάτω Τρίκαλα έχουν την πιο μεγάλη και παραδοσιακή πλατεία με μεγάλα Πλατάνια.

中心村庄是科林斯的特里卡拉。由三个定居点(上特里卡拉,中特里卡拉以及下特里卡拉)组成,海拔从900米一直到1100米。上特里卡拉处于最高处,最冷,空气最新鲜,遍布着许多泉水。附近是佛拉西奥斯修道院,值得一游。中特里卡拉拥有最多酒店,而下特里卡拉有最大最传统的梧桐树广场。

Πιο έξω μπορείτε να επισκεφτείτε τη Στυμφαλία λίμνη όπου έκανε ο Ηρακλής έναν από τους άθλους του και τώρα έχει ένα περιβαλλοντικό μουσείο. Μπορείτε να πάτε επίσης στη λίμνη Δόξα και να περπατήσετε στο νησί στο κέντρο της, που έχει και μια εκκλησία. Κοντά είναι και το μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου που είναι πολύ όμορφο και παλιά ήταν ένα 'κρυφό σχολείο' που τώρα έχει γίνει μουσείο. Μπορείτε να κάνετε πεζοπορία, ορειβασία και ιππασία, να δείτε σπηλιές, ενώ πολύ κοντά είναι και το χιονοδρομικό κέντρο Ζήρειας για σκι!

在郊外您可以参观斯廷法利斯湖,在那里希腊神话故事中的大力神(Hercules)完成了他的一大丰功伟绩,现在那里有一个环境博物馆。您也可以前往多克萨湖,步行到湖中央的一座小岛,那里也有一座教堂。附近是Agios Georgios修道院,非常美丽,曾经是一所隐蔽的学校,如今已成为博物馆。您可以去远足,登山和骑马,参观山洞,并且去附近的兹里亚滑雪场🏂!

图片来源:网络

(0)

相关推荐